Dec 25, 2009

lelaki gentlement, ape benda nye tu?

hmmmmm aku tertarik dgn tajuk ni..biase nyer tajuk ni ditujukan pada org yg ska ngejas pmpuan last2 jd mcm lembu kne cucuk hidung..

aku ni spisis llaki yg mmg tak gentle langsung sb aku pk tak de makne nye nk gentle2 ni.. aku ni jenis ska phati kn gelagat org..then aku pk pe yg aku da phati kn..biase nye aku share dgn teman idup aku ni,cik aswa.. bukan utk mngutuk tp penambahbaikan diri sdiri hasil dr pmerhatian gelagat lelaki2 yg tergila2 kn nk jd gentlement...

bkn Xbleh nk gentle tp biar la dgn bini sdiri ke, bakal bini ke sb da mmg sah2 hak milik n bakal hak milik.. ni tak, br knal je da nk tnjuk gentlement pnya psal,last2 tsungkur...huhuhuhu...tak ke rugi mcm tu?

da bnyak contoh aku npak psal gentle ment ni..kdg2 ada yg jd mcm cakap x serupa bikin... tp aku tetap tersenyum n wt mcm xde pe2 sb bkn ada kaitan pn ngan aku..yg pnting aku nk bina idup baru tahun depan..mtak2 jadi..aku da jmpa gadis yg terbaik dalam hdup aku. die la yg pling kuat smangat yg pnah aku jmpa n tahan ngan perangai aku yg mmg x gentlement ni...mak aku pn da ckap sruh prepare tp aku msih lg blur pk pe yg nk kne prepare..tmpoh 1year  2 tak lame pn..tp aku tetap epi n bhagia dalam nerves....huuuuuaaaaaa.....hehehehe

pe2 pn bg aku bhagia tu xde pada gentlement...lg 1 aku anggap gentlement ni mudah sgt wt lelaki jd playboy n cow...hahahaha///....,,../'';/;l; PADULI KN SUMA ITU.....

4 comments:

LisaVsKhusairi said...

uik...biar betikkkkk...dh rncang utk thn depan!!!dh prepare ekk.. huhuhu...cik wa xbgtau pn about this..huhuhu..nmpk gaya..blh ler p jln2 ke kuantan nant..huhuhu..hope2 jadi ler...dh lama berhajat n bercita2 nk menjoinkn diri kt mjls korang 2...hurm..pasti best...aku dh xsabar2 ni...cepat2 la ek...blh ler join lakibini the club hahahaha..n my raisya dpt ler member cpt...

KePOchi LaTTe said...

kak Lisa : hehehe amin...biarla cepat termakbul doa kami ni...saja malas citer sebab lg setahun...xpe, nnt aku mintak tips kat ko jugak nnt camane nak setel belanja kawin..

LisaVsKhusairi said...

huhuhu..smpainyer hati dh xnk bercrita dh kt aku ekk...kna story2 ler bnda baik cmni k.wa oittt..buat aku lg xsabar lak nk tgk korg naik pelamin..uwaaaaa...aku lak excitednyer..huhuhu..blh jer bab nk mintak tip ckit2..hihihihi..tp aku rasa ko lg ok bab2 tips ni..hihihi..